Stāds 2 litru podiņā. Veido spēcīgu, kompaktu 1 – 1,5 m augstu krūmu. Ogas saldskābas, garšīgas. Piemērotas svaigam patēriņam, saldēšanas, ievārījumu gatavošanai. IZSNIEDZAM UZ VIETAS VAI VEICOT PIEGĀDI 1 REIZI NEDĒĻĀ MARŠRUTĀ DOBELE, JELGAVA, RĪGA, PIERĪGA, JŪRMALA.
Pieauguša krūma augstums – 1 – 1,5 m
Ziedēšanas laiks – aprīlis
Ogas – apaļi ovālas, zaļas, vietām ar sarkanīgu virskārtu. Garša – saldskāba.
Ražas laiks – jūlijs – augusts
Stādīšanas vieta – saulaina, nedaudz noēnota, no vējiem aizsargāta vieta
Stādīšanas laiks – stādus, kas audzēti podos, var stādīt visu silto sezonu
Stādīšanas dziļums – lai augs labāk iesakņotos un raža būtu ātrāka, stāda par 8 – 10 cm dziļāk, nekā tas audzis iepriekš
Augsne – auglīga, mitra, labi drenēta
Augsnes pH – 6 – 6,5
Lapojums – lapojums ar viļņotām malām un nelielu spīdumu
Salizturība – augsta, līdz -35C grādiem
Daudzgadīgs – jā
Apgriešana – ērkšķogu apakšējie zari tiecas pieliekties pie zemes un apsakņoties. Ja mērķis nav iegūt jaunus stādus, horizontāli augošie zari jāizgriež. No stāvākajiem zariem atstāj visspēcīgākos. Labi ražo arī piecus, sešus gadus veci dzinumi. Krūmus ļoti labi var veidot arī ogu ienākšanās laikā, kad izgriež liekās zaru daļas. Vasarā vieglāk redzēt vecos dzinumus ar vismazākajām ogām un tos, kuri noēno citus zarus.